Thursday, November 02, 2006

 

Tots Sants


A classe d'anglès vam escriure la recepta dels bunyols (dolç típic de Tots Sants). Nosaltres, gràcies a les cuineres (n'Ángeles, na Rosario i na Mariannita) del club de jubilats de Ferreries hem pogut conèixer com es fan els bunyols.
Durant el primer any del projecte (2004/05) vam treballar les festes i tradicions. Vam enviar als països socis la recepta dels bunyols escrita en anglès i enguany l'hem recordada de nou.

INGREDIENTS
500g potatoes
300g sugar
1Kg flour
8 eggs
150g butter, fat
40g yeast
Olive oil
Honey…

1. Peel and chop the potatoes. Place them in boiling water.
2. Mash the potatoes. Put the mash in a bowl.
3. Add the sugar. Stir together.
4. Pour some warm water into a glass. Add the yeast and stir.
5. Put the yeast and the water into the bowl.
6. Add 8 eggs into the bowl and mix together.
7. Add the butter. Add the flour.
8. Knead the mixture. Leave the dough for 1hour.
9. After l hour take chunks of the dough and mould into rings.
10. Fry the dough rings (bunyols) in olive oil.
11. After cooked you can eat the “bunyols”with sugar, honey, jam…

Comments:
gràcies per la recepta dels bunyols! Si en teniu més receptes tradicionals de Menorca, us agrairia que les publicassiu. Merci!

Patricio
 
A s'escola també vam "celebrar" Tots Sants. Vam baixar al pati i vam menjar els bunyols amb mel o sucre.
 
Ma mare fa els bunyols quasi iguals. Però en lloc de 500 g de patata posa 250 g de patata i 250 g de munyaco.
Bon profit!
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?