Saturday, November 11, 2006

 

Notícies des de Karlino

Els companys de l'escola de Karlino (Polònia) ens van enviar un e-mail on ens expliquen que el temps del passat mes d'octubre va ser molt bo; però que ara ja ha començat a nevar. També ens diuen que hi va haver una gran tempesta a la Mar Bàltica. Com nosaltres també celebren la festa de Tots Sants i no hi ha escola: la gent va a missa i al cementiri però no tenen cap menjar típic d'aquell dia.
Na Sabina, sa mestra d'anglès, ens diu que a l'escola de primària durant el primer trimestre tenen el costum de celebrar una "festa acadèmica" per donar la benvinguda als nous alumnes de primer. Més o manco és tracta d'una diada on els alumnes més grans donen la benvinguda als fillets més joves i els reben com a futurs estudiants reals, compromesos amb la seva tasca d'estudiant. Per les fotos que ens van enviar fa dos anys, en aquesta diada hi solen assitir el batle del poble, el capellà... Aquest és el correu que vam rebre.
"In Poland the weather was very nice in October. Of course it was not so warm as in Menorca, but it was sunny. It was, because yesterday evening it started to snow. Not very much but this morning the ground was white and the temperature now is about 3 C. There was a storm on the Baltic Sea and we had very strong winds but today it is calm and sunny. It looks a little bit funny because grass is green and there are green leaves on trees and they are covered by snow. Yesterday we celebrated All Saints' Day and we didn't go to school. We don't have special meals for that day. Most people go to church and to the cemetery and pray for their dead relatives. Tomorrow our first classes will promise to be good students of our school - it is a very important day for them, they become "real" students."
Comments:
Repassant els altres posts m'he fixat amb el treball que feis a artística. Crec que prest hauríeu de mostrar com a què en teniu de fet de punt de creueta!
 
Hola a tothom!
Estic molt contenta haver trobat aquest blog perquè m'ha recordat Polònia.
No fa massa temps vaig anar a Polònia de vacances i vaig comprar una arbre d'ambar.Ambar són unes pedretes que es troben al mar Bàltic.
M'agradaria saber coses dels paisos amb els que treballeu.
 
Hola!
Som mestra d'escola i m'agraderia saber com treballen la multiplicació i la divisió als alumnes de 3r curs a Anglaterra.
Com que no sé xerrar i tamboc escriure en anglès voldria saber si vosaltres i la vostra mestra podeu enviar un correu a l'escola anglesa per saber com ho fan.
Gracies!
Mar
 
Hola, som na Coraima i n'Elisabet. Avui hem vist el blog i ens ha agradat molt.
 
Hola som el grup de 3r tots som de la mateixa escola el meu grup anem a teatre i anem amb la Maria Lopez i tambe els de quart
 
Hola som de 3r i som de nom Laura Yohana y Marta tenim 8 anys i nos agradat molt la teva carta a quina hora mengen? A quina hora acaben asa teva escola?I som del colegi Castell de Santa Agueda i feim tallers
 
Hola som en Xavier i anam a 3r curs i jo faig a artistica jocs i messatges i es molt guai ara te xerrera un altre fiet que és de nom Joan a artistica estudiam un pintor que es de nom Salvador Dali adeu
 
Hola soc en Lluis i m'agradaria saber quan feis vacances.Teniu menjador a l'escola?
 
Hola som na Carme i na Laura de 3r.
Mos agradaria sebre com feis plastica.Mos a agradat molt sa pagina i ses fotos que hi ha.
Quant teniu vacances a s´escola?
Teniu menjador a s´escola?
I una altre pregunta.
Quant de fiets hi ha a l´escola?
Adeu fins un altre!
 
Hla som na Cristina i estic escrivint una carta desde Fereries
 
Hola som en Sebastià i n'Andres que
fa fret per Pulonia ?un dia vindreu a Ferreries?.
 
Hola som na Mari i na Carla i som sa clase de 3r.Que feis vacances per Nadal?.Que fa fred a Karlino?
 
Hola soc na Roser i vaix a 3r i estic a s'ordinador per fer-vos una carta.A lescola voltros que feis una escola perhom de fiets i fietes o tots mesclats noltros tots junts i voltros?.
 
Hola som n'Ursula i en Jorge anam a sa clse de 3r.
Com feis les matematiques,com multiplicau?
Perque si ho feis aixi les feis com noltros.
22*4=44
 
HOLA SOM NA LAURA I N´OLIVIA.
I SOM EL GRUP DE 3r ENS AGRADA
MOLT LA VOSTRA CARTA.
El meu grup de plastica anem amb
na Begonya.Per festival anirem de
prinsesas i els de 2n aniran de
porc.
¡ENS AGRADARIA QUE VINGUESIU A FERRERIES.
ADEU FINS ARA..
 
magradat la foto sanse res salvatge
 
Elisabet, supòs que quan dius que t'ha agradat la foto sense res, salvatge... et refereixes a la foto del cavall menorquí. La veritat és que els cavalls de raça menorquina són uns animals molt polits, però quan els guarneixen per participar a les festes patronals de Menorca, per Sant Bartomeu... també estan molt polits.
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?